Sobre nosotros

SOBRE NOSALTRES

somos1

¿QUI SOM?

Proauto és concessionari de la marca SEAT amb instal⋅lacions a Girona, Figueres (Autofisa), Sant Feliu de Guíxols, Mont-ras (Palafrugell) i Olot, amb servei integral de venda i post-venda en totes elles.

Pertany a un grup familiar amb més de 80 anys en el sector de l’automoció, que representa també les marques AUDI i VOLKSWAGEN mitjançant Autopodium, SKODA mitjançant Grupauto i SEAT mitjançant de Autofisa i Proauto, con instalaciones en todas las ubicaciones anteriores. Asimismo es concesionario provincial de IVECO a través de Auto Remolcs Girona y de SCANIA a través de Camión Grup. Dispone también de una división náutica en Empuriabrava representada por Helimotor.

Per dur a terme el desenvolupament integral de venda i postvenda de les marques, disposa de 70.000 m2 d’instal . lacions, repartits en les diferents ubicacions.

Aquesta dilatada experiència en el sector, caracteritzada per serietat, compromís de servei i proximitat cap als nostres clients, ens permeten ser referència a la província de Girona.

Cita Prèvia Taller Seat

Poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre sistema en línia i aconsegueixi l’atenció més eficaç per a la seva SEAT.
Girona972 241 211
Figueres972 241 211
Mont-Ras971 307 810
Sant Feliu972 320 058
Olot972 266 221

Les nostres instal·lacions